Har du opplevd samlivsbrudd og kjent på den fæle tiden etterpå, kan det hende du ønsker endring. Kanskje skulle dere ha gått fra hverandre for mange år siden, og hatt et fraværende sexliv i evigheter. Man føler seg likevel litt rusten og utilpass når man blir med venninnene på bytur for første gang siden bruddet.

Byturer kan ende i sengehalmen og ingenting er bedre enn det. Men er man i overgangsalderen og ikke helt har draget på det, så kan et vannbasert glidemiddel være lurt å ha med i veska. Den vaginale kremen fukter og varmer samtidig som lysten vekkes til overflaten.

Vannbasert lykke

Det kan skyldes østrogenfall for mange kvinner i voksen alder. For når nivået er lavt, så kan det føre til tørr skjede. Lysten er der, men det skjer ingenting. Man vil så gjerne, men het elskov kan man se lenge etter. Dersom man ikke har vært smart og handlet en vannbasert glidekrem. Det er ikke vanskeligere enn som så.

Vannbasert glidemiddel er helt risikofritt, og har en effekt som er utrolig. Den er ikke tilsatt stoffer som kan gjøre skade, og skaper bare en glatt hinne som stimulerer og varmer. Det er noe alle burde ha tilgjengelig for de søte nattetimene.

Glidemiddel øker sjansene

Med glidemiddel i veska vil sjansen være stor for fulltreff. Man må ikke forveksle den lille flasken med håndspriten. Men for hete treff på sene kvelder er man ofte lett påvirkelig. Glidemiddelet kan dessuten smøres over kondomet slik at det reduserer faren for at det sprekker.

Kjønnssykdom er vanlig blant mennesker som treffer tilfeldige på byen. Det er ikke ulovlig å tenke selv. Det kan være forskjellen på en deilig aften som ender i sex og gjentatte besøk hos fastlegen. Ønsker man en god opplevelse så er vannbasert glidemiddel tingen.