Da vet du nok med en gang at et nytt kjøleskap er på sin plass. Familien utvider seg kanskje, og behovet for mer plass blir mer og mer prekært. Så trenger du et kjøleskap, kanskje også et fryseskap i tillegg, så det blir en kombi? Detaljene vet du nok selv, men om du behøver hjelp så anbefaler vi deg til å lese mer her. Trykker du på lenken blir du sendt videre til en butikk som heter Whiteaway. Og har du ikke hørt om den før vil du få en fin overraskelse. For de av dere som har handlet om Whiteaway tidligere vet dere nok hva vi mener.

Dette er en butikk med et par svært fine fordeler om du bestemmer deg for å handle hos dem. Først og fremst får du gratis frakt når du kjøper der, noe vi liker svært godt. Egentlig føler vi at det bare skulle mangle, for om du kjøper et kjøleskap til 6-7000 kroner kan de jo like godt spandere frakten. Det er det ikke alle som gjør dog, så det er derfor vi har valgt å poengtere det her. En annen greie er at de har 365 dagers åpent kjøp.

Det er ideelt fordi det gir deg all tid du trenger for å teste kjøleskapet og for å se om du liker det og for å se at det passer inn i hjemmet ditt. Bildet kan jo gi et annet inntrykk sånn sett, så det å få god tid til å se hvordan det flyter inn hjemme kan være gull verdt. Da får du også se om kapasiteten er god nok for ditt forbruk, om du trenger større, eller kanskje til og med mindre. Dette er noe du sjeldent får i andre butikker, og er svært gode grunner til å handle hos Whiteaway, synes vi i hvert fall!