Refinansiering via Bank Norwegian

Flere og flere foretar refinansiering av lån. Spesielt når man har mange små lån som man ønsker å samle i ett større lån.

Det finnes mange tilbydere, og en av dem er Bank Norwegian.

Bank Norwegian ble stiftet i 2007 som et supplement til Norwegian Air Shuttle sitt fordelsprogram.

I 2013 valgte de å ekspandere virksomheten sin til også å omfatte andre typer lån og de ekspanderte til resten av Skandinavia.

Bank Norwegian er mest kjent for sine forbrukslån, kredittkort og refinansiering, men sier selv at de er langt mer enn dette.

– «Bank Norwegian er en heldigital og fleksibel bank som tilbyr enkle, standardiserte innskudds- og utlånsprodukter på nett., kan man lese på nettsiden deres.

Hos Bank Norwegian kan du også opprette en sparekonto.

På nettsiden deres finner vi: – «Med Sparekonto fra Bank Norwegian, kan du være trygg på at du til enhver tid vil ha en av markedets beste bankrenter på dine innskutte midler. Det er selvfølgelig kostnadsfritt å etablere sparekonto i Bank Norwegian, og vi har ingen uttaksbegrensninger.»  I skrivende stund får du en sparerente på 1,75 % fra første krone.

Hovedproduktene er dog; Lån uten sikkerhet til hva-du-vil, Refinansiering av smålån, Lån til båt og Lån til oppussing.

Refinansieringsproduktet til Norwegian Bank kjennetegnes ved at man kan låne et beløp opptil 600 000,-

Lånet kan når som helst innfris uten ekstra kostnad. Ekstraordinære innbetalinger vil redusere de totale lånekostnadene.

Renten på refinansieringslån hos Bank Norwegian er i skrivende stund fra 7,99% (8,38% eff.) til 19,99%.

I snitt ligger forbrukslån med disse betingelsene og eksempel på lån; Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr. Bank Norwegian kan avvike fra dette eksempelet.

Sannsynligheten for å få lånet innfridd økes betydelig hvis man har en medlåner. Ut fra hva vi finner på nettsiden deres ser det ikke ut som de tilbyr lån med sikkerhet.

Bank Norwegian selger sine produkter kun via internett. De har ingen filialer rundt om i landet. Dette påstår de selv kommer deg til gode ved lavere omkostninger.